[globaalikasvatus-l] Liity vapaaehtoistoiminnan vuoden 2011 postituslistalle

Karoliina Tikka karoliina.tikka at alli.fi
Thu Sep 2 13:19:51 EEST 2010


Hei!

Alla on tietoa EU:n vapaaehtoistoiminnan vuoden 2011 toteutuksesta Suomessa. Vuoden ajankohtaisista kuulumisista sekä järjestö- ja vapaaehtoistoimijoille tarjottavista mahdollisuuksista ja toimintaideoista saa lisätietoa teemavuoden sähköpostilistalta. Ohjeet listalle liittymiseksi löytyvät viestin lopusta.

Nättiä syyspäivän jatkoa toivoo,

Karoliina Tikka
projektisihteeri

Suomen Nuorisoyhteistyö - Allianssi ry
Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki
044-722 9353
karoliina.tikka at alli.fi

**
Vapaaehtoistoiminta näkyviin vuonna 2011

Vuosi 2011 on EU:n vapaaehtoistoiminnan vuosi, joka nostaa esiin vapaaehtoistoimijat ympäri Euroopan.

Merkittävä osa järjestötoiminnasta nojaa vapaaehtoistyöhön ja yli kolmasosa suomalaisista aikuisista tekee vapaaehtoistyötä. Vapaaehtoistoiminnan vuosi 2011 tarjoaa mahdollisuuden tuoda yhdessä esiin vapaaehtoistoiminnan suurta yhteiskunnallista merkitystä ja volyymia. Vuoden tavoitteena on edistää vapaaehtois- ja järjestötoiminnan toimintaedellytyksiä, lisätä vapaaehtoistoiminnan arvostusta sekä saada uusia vapaaehtoisia mukaan toimintaan.

Vapaaehtoisuuden teema kannattaa huomioida vuoden 2011 toiminnan ja viestinnän suunnittelussa. Voisiko jossain tapahtumassanne nostaa vapaaehtoisuuden keskiöön? Voisiko teema näkyä ensi vuonna viestinnässänne? Vapaaehtoisuudessa on monta näkökulmaa esim. järjestölehtiin alkaen omien vapaaehtoisten kokemuksista ja päätyen vapaaehtoistoiminnan laajempaan yhteiskunnalliseen merkitykseen ja muuttuviin muotoihin.  Teemavuoden puitteissa tullaan tarjoamaan viestintäideoita ja yhteisiä viestejä, joita voi hyödyntää omassa tiedotuksessa. Teemavuoden kansalliset painopisteet ja viestit valmistuvat syksyn 2010 aikana ja viestintämateriaaleja tulee vuoden vaihteessa ja teemavuoden aikana.
Teemavuoden ajankohtaisista asioista ja mahdollisuuksista Suomessa tiedotetaan vapaaehtoistoiminta2011-sähköpostilistalla. Listalle voi liittyä seuraavasti:Lähetä sähköposti osoitteeseen sympa at list.alli.fi<mailto:sympa at list.alli.fi> seuraavilla tiedoilla:
Kirjoita otsikkokenttään: subscribe vapaaehtoistoiminta2011 at list.alli.fi<mailto:vapaaehtoistoiminta2011 at list.alli.fi> Etunimi Sukunimi
Jätä viestikenttä tyhjäksi.

Teemavuotta Suomessa koordinoivat Kansalaisyhteiskuntapolitiikan neuvottelukunta KANE ja Suomen Nuorisoyhteistyö - Allianssi. Lisätietoja internetsivulta www.kansanvalta.fi/Etusivu/Jarjestotjayhteisot/vapaaehtoistoiminnanteemavuosipa<http://www.kansanvalta.fi/Etusivu/Jarjestotjayhteisot/vapaaehtoistoiminnanteemavuosipa> tai projektisihteeri Karoliina Tikalta (karoliina.tikka at alli.fi<mailto:karoliina.tikka at alli.fi>). Teemavuoden kansalliset internetsivut aukeavat marraskuussa 2010.

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.kepa.fi/pipermail/globaalikasvatus-l/attachments/20100902/8d5261a0/attachment.htm 


More information about the globaalikasvatus-l mailing list