[globaalikasvatus-l] Adoptioperheet ry hakee vapaaehtoistoiminnan koordinaattoria

Adoptioperheet ry, Anu Uhtio anu.uhtio at adoptioperheet.fi
Fri Aug 10 13:21:49 EEST 2012


Adoptioperheet ry on valtakunnallinen vertaistuki- ja edunvalvontajärjestö adoptiohakijoille, -perheille ja adoptoiduille. Työmme perustuu vapaaehtoisten laajalle työpanokselle ja sitä tukeaksemme haemme

 

VAPAAEHTOISTOIMINNAN KOORDINAATTORIA.

 

Etsimämme henkilö nauttii työstä ihmisten parissa, on oma-aloitteinen ja organisointikykyinen sekä omaa kehittävän työotteen. Hän ilmaisee itseään sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti, ja hänellä on hyvät vuorovaikutustaidot. Edellytämme mahdollisuutta matkustaa sekä tehdä työtä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Toivomme kokemusta järjestömaailmasta ja vapaaehtoistoiminnasta sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelystä. Hyvistä ict-taidoista ja valmiudesta omaksua uusia työvälineitä on hyötyä.

Pyydämme lähettämään hakemuksen ja ansioluettelon sähköpostitse osoitteeseen  <mailto:anu.uhtio at adoptioperheet.fi> anu.uhtio(at)adoptioperheet.fi 29.8. mennessä. Lisätietoa nettisivultamme http://adoptioperheet.fi/rekrytointi.html sekä toiminnanjohtaja Anu Uhtiolta (puh. 050 3535 952) to 16.8. klo 8-12, ti 21.8. klo 14-18 ja ma 27.8. klo 12-16. 

 

Ystävällisin terveisin,

Anu Uhtio

Adoptioperheet ry

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/globaalikasvatus-l/attachments/20120810/a5e96c50/attachment.htm>


More information about the globaalikasvatus-l mailing list