[globaalikasvatus-l] Maailma kylässä -festivaalin ensi vuoden teemana ihmisoikeudet

Jouni Pesola Jouni.Pesola at kepa.fi
Wed Aug 29 17:10:23 EEST 2012


1. Maailma kylässä -festivaalin ensi vuoden teemana ihmisoikeudet

Maailma kylässä -festivaalin teemana vuonna 2013 on ihmisoikeudet ja ohjelman alueellisena painopisteenä Kaakkois-Aasia. Jos olette harkinneet kutsua ensi keväänä esiintyjiä, hankeyhteistyökumppaneita tai mielenkiintoisia asiantuntijoita Suomeen, Maailma kylässä -festivaalin avulla kotimaiset tai kansainväliset vieraanne voivat tavoittaa tuhansia ihmisiä.

Ohjelmaideoita kannattaa lähettää jo hyvissä ajoin festivaalituottaja Nina Ruotsalaiselle, nina.ruotsalainen at kepa.fi. Maailma kylässä -tiimi on lomalla heinäkuun ja palaa sorvin ääreen elokuusta alkaen. Toivotamme teille aurinkoista kesää!

2. Ulkoministeriön viestintä- ja kehityskasvatustuki

Jos olette kiinnostuneita tuomaan Maailma kylässä -festivaalille ja/tai Mahdollisuuksien toreille kansainvälisiä kulttuuri- tai asiaohjelmavieraita vuonna 2013, voitte hakea avuksi ulkoministeriön tukea viestintä- ja kehityskasvatushankkeisiin. Ulkoministeriö on uudistamassa viestintä- ja kehityskasvatustukien hallintomallia, jonka takia vuotta 2013 koskeva hakukierros järjestetään syksyllä, hakuaika päättyy 15.10.2012.

Tuki on tarkoitettu Suomessa tapahtuvaan viestintään ja kehityskasvatukseen, joka koskee kehitysyhteistyötä ja kehityspolitiikkaa, globaaleja kehityskysymyksiä tai kehitysmaiden todellisuutta. Tukea voivat saada myös hankkeet, jotka käsittelevät ihmisoikeuksia, demokratiakehitystä tai humanitaarisia kysymyksiä kehitysmaiden tai kehityspolitiikan näkökulmasta.

Hakemusten arvioinnissa käytettävät kriteerit ja hakuohjeet löytyvät ministeriön verkkosivuilta:
http://formin.finland.fi/public/default.aspx?nodeid=15437&contentlan=1&culture=fi-FI

3. Kepa neuvoo ja kommentoi hakemuksia

Kepa tarjoaa neuvontaa tukea hakeville järjestöille hankkeiden suunnitteluun ja hakemusten laatimiseen liittyen. Kysymyksiä ja kommentoitavia hakemuksia voi lähettää osoitteeseen vkkneuvonta at kepa.fi. Suosittelemme varaamaan neuvonta-ajan etukäteen, sillä palvelumme ruuhkautuu helposti. Vapaat ajat ja varausohjeet neuvonnalle löytyvät verkkosivulta http://www.globaalikasvatus.fi/palvelut/neuvonta.

Kepa järjestää perjantaina 7.9.2012 klo 9-16 koko päivän mittaisen viestintä- ja kehityskasvatushankkeen suunnittelukoulutuksen, josta voi tulla hakemaan potkua oman hankkeen suunnitteluun. Ilmoittautuminen ja lisätietoa osoitteesta http://www.kepa.fi/tapahtumakalenteri/11441.

Kepan globaalikasvatuspalvelut: www.globaalikasvatus.fi
Kepan neuvontapalvelu: vkkneuvonta at kepa.fi

Aurinkoisin terveisin,
Maailma kylässä -tiimi

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/globaalikasvatus-l/attachments/20120829/b40dec27/attachment.htm>


More information about the globaalikasvatus-l mailing list