[globaalikasvatus-l] Ehdota uutta globaalikasvatuksen vinkkipankkiin!

Sofia Viitala sofia.viitala at kepa.fi
To Nov 8 13:49:16 EET 2018


Hei kaikki globaalikasvattajat!

Muistuttelen teitä Globaalikasvatus-sivuston vinkkipankista<https://www.globaalikasvatus.fi/vinkit>, joka on monelle opettajalle ja kasvattajalle tärkeä apuväline. Vinkkipankki on pullollaan järjestöjen ja muiden toimijoiden materiaaleja, menetelmiä ja oppaita globaalikasvatuksen teemojen käsittelyyn niin lapsien kuin aikuistenkin kanssa. Monelle teistä vinkkipankki on varmasti jo tuttu, mutta siihen kannattaa silti ajoittain tutustua uudelleen. Vinkkipankkia päivitetään jatkuvasti ja uusia vinkkejä otetaan mielellään vastaan.

Onko järjestöllänne tai oletko löytänyt uusia materiaaleja, menetelmiä, kouluvierailuita tai muuta, jonka voisi lisätä vinkkipankkiin? Voitte lisätä sen itse<https://www.globaalikasvatus.fi/vinkit/lisaa-oma-vinkkisi> tai laittaa sähköpostilla osoitteeseen sofia.viitala at kepa.fi<mailto:sofia.viitala at kepa.fi> ja lisäämme sen muiden globaalikasvattajien löydettäväksi!

Vinkkipankin viimeaikaisiin lisäyksiin voitte tutustua uudessa blogitekstissä<https://www.globaalikasvatus.fi/blogit-ja-artikkelit/blogit/vinkkipankki-globaalikasvattajan-aarreaitta-tutustu-uusiin-vinkkeihin>.

Mukavaa loppuviikkoa toivotellen,

Sofia Viitala
Globaalikasvatusavustaja | Global Education Assistant

Tel +358 50 317 6708
sofia.viitala at kepa.fi<mailto:sofia.viitala at kepa.fi>

Kepa ry
Elimäenkatu 25–27 (5. krs)
00510 Helsinki-Fin
www.kepa.fi<http://www.kepa.fi/>
@kepa_ry
Facebook.com/Kepary

[kepa-logo-slogan-pos]

Kepa on yli 300 kansalaisjärjestön kattojärjestö ja globaalin kehityksen asiantuntija. Kepa rakentaa Kehyksen kanssa uutta kattojärjestöä, Fingoa. Uusi järjestö ja sen verkkosivut esitellään loppuvuodesta 2018. Seuraa muutosprojektia Fingo ry<https://www.kepa.fi/kepa-ry/organisaatio/fingo-ry> -sivulta.

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/globaalikasvatus-l/attachments/20181108/e725860f/attachment-0001.htm>
-------------- seuraava osa --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image001.png
Type: image/png
Size: 9360 bytes
Desc: image001.png
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/globaalikasvatus-l/attachments/20181108/e725860f/attachment-0001.png>