[globaalikasvatus-l] Ulkoministeriön VGK-tuen haku auki - Kepa tarjoaa neuvontaa hakemuksen tekoon

Sanna Rekola Sanna.Rekola at kepa.fi
Mon Nov 12 10:05:26 EET 2018


Ulkoministeriön viestintä- ja globaalikasvatustuen haku auki, deadline 10.12.2018
Ulkoministeriö myöntää valtionavustuksia suomalaisille kansalaisjärjestöille ajallisesti ja paikallisesti rajattuihin viestinnällisiin ja kasvatuksellisiin hankkeisiin. Vuonna 2018 alkavassa haussa avustusta voidaan myöntää myös yritys- ja yhteiskuntavastuuhankkeisiin.
Tuettavien hankkeiden tulee olla linjassa Suomen kehityspolitiikan kanssa. Hankkeiden tavoitteena on lisätä suomalaisten tietoisuutta kehityskysymyksistä ja osallistaa kansalaisia niihin. Tuki ei ole pysyvää rahoitusta, vaan määräaikainen lisäpanos, jonka avulla kehitysmaiden näkökulmien ja kehityskysymysten tunnettuus suomalaisten parissa lisääntyy.
Ulkoministeriön VGK-tuen hakukierros on avattu. Hakemukset liitteineen tulee toimittaa ulkoasiainministeriön sähköisen asiointipalvelun kautta viimeistään keskiviikkona 10. joulukuuta 2018 klo 16.15. Määräajan jälkeen saapuneita hakemuksia ei käsitellä.
Hakuun liittyviä kysymyksiä voi toimittaa osoitteeseen vgk.um at formin.fi<mailto:vgk.um at formin.fi>. 19.11. mennessä saapuneisiin kysymyksiin vastaamme kootusti viikolla 47.
Tutustu hakuoheisiin ulkoministeriön verkkosivulla<https://um.fi/tuki-kansalaisjarjestojen-viestintaan-ja-globaalikasvatukseen>.

Kepan neuvonta ja hakemusklinikka

Kepa tarjoaa järjestöille neuvontaa ja kommentoi hakemusluonnoksia. Järjestöt voivat varata itselleen neuvonta-ajan verkkosivultamme<https://www.kepa.fi/jaseninfo-palvelut/neuvonta/ajanvaraus> löytyvien ohjeiden mukaan. Neuvonta-aikoja on tarjolla parisenkymmentä, joten oma aika kannattaa varata ajoissa. Neuvonta toteutetaan tuenhakijan toiveen mukaan tapaamisena kasvotusten tai verkon välityksellä.

Pyydämme neuvontaan osallistuvia järjestöjä toimittamaan meille hakemusluonnoksensa kolme päivää ennen neuvontaa. Tällöin ehdimme koota neuvontaan mennessä vinkkimme hakemukseen myös kirjallisesti.

Järjestämme myös avoimen hakemusklinikan<https://www.kepa.fi/tapahtumat/vgk-hakemusklinikka>, jonne järjestöt ovat tervetulleita kysymyksineen.

Keskiviikkona 14.11. klo 15-17 järjestettävässä tilaisuudessa tarjolla on paitsi vinkkejä hakemuksen tekoon, myös mahdollisuus tavata muita hankkeita suunnittelevia järjestötoimijoita. Lisätietoa hakemusklinikasta ja ilmoittautumisohjeet löydät Kepan tapahtumakalenterista<https://www.kepa.fi/tapahtumat/vgk-hakemusklinikka>.

Lisätietoja

  *   Ulkoministeriö: Tuki kansalaisjärjestöjen viestintähankkeisiin ja globaalikasvatukseen<https://um.fi/tuki-kansalaisjarjestojen-viestintaan-ja-globaalikasvatukseen>
  *   Ulkoministeriön VGK-tuki: vgk.um at formin.fi<mailto:vgk.um at formin.fi>
  *   Kepan VGK-neuvonta: vgkneuvonta at kepa.fi<mailto:vgkneuvonta at kepa.fi>
  *   Koulutussuunnittelija Maarit Pihkala p. 050 317 6689
  *   Globaalikasvatuksen asiantuntija Sanna Rekola p. 050 317 6697
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/globaalikasvatus-l/attachments/20181112/859a4d54/attachment-0001.htm>