[globaalikasvatus-l] Muistutus: Ulkoministeriön VGK-tuen haku auki - Kepa tarjoaa neuvontaa hakemuksen tekoon

Sanna Rekola Sanna.Rekola at kepa.fi
Pe Nov 23 15:31:09 EET 2018


Ulkoministeriön viestintä- ja globaalikasvatustuen haku auki, deadline 10.12.2018
Ulkoministeriö myöntää valtionavustuksia suomalaisille kansalaisjärjestöille ajallisesti ja paikallisesti rajattuihin viestinnällisiin ja kasvatuksellisiin hankkeisiin. Vuonna 2018 alkavassa haussa avustusta voidaan myöntää myös yritys- ja yhteiskuntavastuuhankkeisiin.
Tuettavien hankkeiden tulee olla linjassa Suomen kehityspolitiikan kanssa. Hankkeiden tavoitteena on lisätä suomalaisten tietoisuutta kehityskysymyksistä ja osallistaa kansalaisia niihin. Tuki ei ole pysyvää rahoitusta, vaan määräaikainen lisäpanos, jonka avulla kehitysmaiden näkökulmien ja kehityskysymysten tunnettuus suomalaisten parissa lisääntyy.
Ulkoministeriön VGK-tuen hakukierros on avattu. Hakemukset liitteineen tulee toimittaa ulkoasiainministeriön sähköisen asiointipalvelun kautta viimeistään keskiviikkona 10. joulukuuta 2018 klo 16.15. Määräajan jälkeen saapuneita hakemuksia ei käsitellä.
Tutustu hakuoheisiin ulkoministeriön verkkosivulla<https://um.fi/tuki-kansalaisjarjestojen-viestintaan-ja-globaalikasvatukseen>.
Ulkoministeriö on julkaissut tänään perjantaina 23.11. hakuun liittyvän Q&A -listauksen, josta löytyy vastaukset hakuun liittyviin, usein kysyttyihin kysymyksiin.

Kepan neuvonta ja hakemusklinikka

Kepa tarjoaa järjestöille neuvontaa ja kommentoi hakemusluonnoksia. Järjestöt voivat varata itselleen neuvonta-ajan verkkosivultamme<https://www.kepa.fi/jaseninfo-palvelut/neuvonta/ajanvaraus> löytyvien ohjeiden mukaan. Neuvonta-aikoja on jäljellä vielä muutamia. Jos sopivaa aikaa ei löydy vapaiden aikojen listalta, kannattaa silti olla yhteydessä. Neuvonta toteutetaan tuenhakijan toiveen mukaan tapaamisena kasvotusten tai verkon välityksellä.

Pyydämme neuvontaan osallistuvia järjestöjä toimittamaan meille hakemusluonnoksensa kolme päivää ennen neuvontaa. Tällöin ehdimme koota neuvontaan mennessä vinkkimme hakemukseen myös kirjallisesti.

Lisätietoja

  *   Ulkoministeriö: Tuki kansalaisjärjestöjen viestintähankkeisiin ja globaalikasvatukseen<https://um.fi/tuki-kansalaisjarjestojen-viestintaan-ja-globaalikasvatukseen>
  *   Ulkoministeriön VGK-tuki: vgk.um at formin.fi<mailto:vgk.um at formin.fi>
  *   Kepan VGK-neuvonta: vgkneuvonta at kepa.fi<mailto:vgkneuvonta at kepa.fi>
  *   Koulutussuunnittelija Maarit Pihkala p. 050 317 6689
  *   Globaalikasvatuksen asiantuntija Sanna Rekola p. 050 317 6697
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/globaalikasvatus-l/attachments/20181123/9faae596/attachment.htm>
-------------- seuraava osa --------------
An embedded and charset-unspecified text was scrubbed...
Name: ATT00001.txt
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/globaalikasvatus-l/attachments/20181123/9faae596/attachment.txt>