[globaalikasvatus-l] Globaalikasvatusverkostoa koordinoi nyt Fingo!

Sanna Rekola sanna.rekola at fingo.fi
Ti Nov 27 17:16:29 EET 2018


Globaalikasvatusverkoston ja Globaalikasvatus.fi -verkkosivun taustalta löytyy nyt uusi järjestö: Suomalaiset kehitysjärjestöt Fingo ry.

Suomeen syntyi maanantaina 26.11. uusi kattojärjestö, Fingo, joka kokoaa yhteen suomalaiset kehitysjärjestöt toimimaan reilumman maailman puolesta. Globaalikasvatusverkostoa ei enää koordinoi Kepa, vaan Kepan ja Kehyksen yhdessä muodostama uusi järjestö.

Fingon tunnuslause "vaikutamme tulevaisuuteen tänään", muistuttaa hyvin siitä, mistä globaalikasvatuksessakin on viime kädessä kyse. Tämän päivän teot ja päätökset - kuten myös niiden tekemättä jättäminen - vaikuttavat ihmisten elämään paitsi nyt myös tulevaisuudessa. Siksi on tärkeää, että yhä useampi ihminen kokee olevansa maailmankansalainen, joka haluaa omilla toimillaan edistää globaalia oikeudenmukaisuutta ja kestävää kehitystä.

Globaalikasvatusverkoston toiminta jatkuu Fingon siipien suojassa ja tarjoamme jatkossakin tukea kaikenikäisten kansalaisten globaalikasvatukseen. Pyrimme jatkossakin tuomaan esille järjestöjen ääntä ja monimuotoisia yhteistyön mahdollisuuksia, joilla voimme yhdessä tehdä maailmasta reilumman ihan kaikille.

Tutustu Fingon toimintaan uusilla verkkosivuillamme<https://www.fingo.fi/>!

Globaalikasvatus.fi<https://www.globaalikasvatus.fi/> jatkaa elämänsä Fingon verkkosivujen rinnalla. Sähköposteista yleisosoite globaalikasvatus at kepa.fi<mailto:globaalikasvatus at kepa.fi> lakkaa olemasta. Fingon työntekijät tavoitat jatkossa sähköpostitse osoitteista, jotka ovat muotoa etunimi.sukunimi at fingo.fi<mailto:etunimi.sukunimi at fingo.fi>.
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/globaalikasvatus-l/attachments/20181127/712bdaf9/attachment.htm>